ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.sport-style.gr  αποτελεί  το ηλεκτρονικό site  του  φυσικού καταστήματος  με την επωνυμία

<<ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ  >>  με  Α.Φ.Μ(070321206)  και αριθμο Γ.Ε.ΜΗ.(146211136000) που εδρεύει  στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ στην οδό ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 28 (Τ.Κ 50200).

Πριν εισέλθετε στην ιστοσελίδα  μας  σας  καλούμε να  βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε  με τους κάτωθι  όρους χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η εταιρεία  επιλέγει κατά την απόλυτη κρίση της  ποια προϊόντα θα  παρουσιάσει στο καταναλωτικό κοινό μέσω της σελίδας www.sport-style.gr .

Η εταιρεία  μπορεί να μεταβάλει οποιαδήποτε στιγμή τα  προϊόντα και την διαθεσιμότητα αυτών χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση .

Ο επισκέπτης/χρήστης  έχει την ευθύνη πρόσβασης στο www.sport-style.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους (παροχές υπηρεσιών Internet).

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του www.sport-style.gr  συμφωνεί :

α)Να παρέχει αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του .

β)  Να διατηρεί και επιμελώς  και να ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κάθε φορά που αποστέλλετε στην εταιρεία μας ένα αίτημα προς παραγγελία, θα πρέπει να έχει προηγηθεί αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι διέπουν τις μεταξύ μας συναλλαγές στο σύνολό τους.

Μην ξεχνάτε ότι τα αιτήματά σας παραλαμβάνονται από την εταιρεία μας με τη ρητή επιφύλαξη ενδελεχούς ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο αίτημα παραγγελίας σας, δεδομένου ότι στο παρόν στάδιο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η επεξεργασία του αιτήματός σας από την εταιρεία μας.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα σας στέλνουμε e-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση διαθεσιμότητας του προϊόντος θα σας στέλνουμε ένα δεύτερο

e-mail  που θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία αυτής.

Η αποστολή των προϊόντων θα γίνετε όσο δυνατόν ταχύτερα σε συνεννόηση με την courier.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο από τα είδη που παραγγείλατε τότε ο αρμόδιος υπάλληλος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς προκειμένου να σας ενημερώσει για την μη διαθεσιμότητα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά,  θα πρέπει υποχρεωτικά να γνωρίζετε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
Με την τελική καταχώρηση της παραγγελίας σας από το τμήμα εξυπηρέτησής μας, αυτομάτως αποδέχεστε σιωπηρά όλους τους όρους και προϋποθέσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή μέσω αντικαταβολής:

Πληρωμή κατά την παραλαβή του προϊόντος από την courier.

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR8801104490000044940199118

ALPHA BANK: GR1101405140514002002007577

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:GR110172251000525102

9134848

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να μας στείλετε με e-mail στο [email protected] το αντίγραφο της συναλλαγής, για να σας αποστείλουμε κατευθείαν την παραγγελία σας .Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις ο υπεύθυνος μας δει την κατάθεση σας.

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Για παραγγελίες άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν

Για παραγγελίες κάτω των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ –ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

‘Εχετε το δικαιωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή από την courier.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών τότε η <<ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ Α.Ε>>  δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή ακύρωση της συναλλαγής.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος  που παραλάβατε  ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία

Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 2463054046.

Μας  αποστέλλετε το προς επιστροφή προϊόν με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ χωρίς κανένα  κόστος μεταφοράς.

Με το που θα λάβουμε το προϊόν θα εξετάσουμε αν πληροί τις παρακάτω

προϋποθέσεις.

  1. Να μην έχει φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή του συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
  3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).

Σε περίπτωση που ικανοποιούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν .

Το κόστος αποστολής το επιβαρύνεστε εσείς και είναι 5 εφόσον σας σταλεί με Speedex Courier

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2463054046 καθημερινά 09:00-15:00 και το Σάββατο 09:00-14:00.

Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει  μετά την αποστολή της παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με 10€, ποσό που αφορά στα μεταφορικά έξοδα (5 ευρώ για την αποστολή και άλλα 5 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος).

2) Μετά την παραλαβή του προϊόντος  μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας

για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα  παραλαβής  του προϊόντος. Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή  προϊόντος  πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν  παραπάνω  περί φθορών των επιστρεφόμενων  προϊόντων κλπ.. Εντός  14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα  που  παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται  πάντα  στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς  αυτού, αφαιρουμένων 10€  που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα (5 ευρώ  για την αποστολή και άλλα 5 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος,). Η κατάθεση των χρημάτων σας  θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή  που θα λάβουμε το προς επιστροφή  προϊόν. Υπενθυμίζεται ότι, επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση <<χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης.».

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία,σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10 ευρώ. (5 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και 5 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του  www.sport-style.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το sport-style.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής ( θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εαν το προϊόν είναι ελλατωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο [email protected] φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

Εάν μας αποστείλετε το προίόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

ΧΡΗΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Τόσο η εταιρεία όσο και ο καταναλωτής δεσμεύονται στην ορθή και με βάση την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη χρήση και λειτουργία της ιστοσελίδας.
Για να είναι σωστή και ολοκληρωμένη η πρόσβαση στο www.sport-style.gr απαιτείται η ενεργοποίηση στον browser, της γλώσσα JavaScript καθώς επίσης και της δυνατότητας λήψης cookies. Επίσης, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει μία έκδοση του Internet Explorer άνω της 6 ή μια έκδοση Mozilla Firefox άνω της 3.5 ή κάποια άλλη αντίστοιχη έκδοση web browser.
Σας συνιστούμε, επιπλέον, τη χρήση τελευταίων εκδόσεων των browsers καθώς και του Adobe Flash Player για την εμφάνιση επιπρόσθετων γραφικών.
Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος του  www.sport-style.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι για τη χρησιμοποίηση ορισμένων εκ των υπηρεσιών του  www.sport-style.gr  ενδέχεται να χρειαστεί να κατεβάσει ( download ) στον Η/Υ του ορισμένα αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά προγράμματα. Η Εταιρεία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα, και ο καταναλωτής το αποδέχεται ανεπιφυλάκτως, να διακόψει μόνιμα ή προσωρινά τη λειτουργία του www.sport-style.gr με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη και τους επισκέπτες του  www.sport-style.gr
Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης – καταναλωτής – επισκέπτης – μέλος αναλαμβάνει την υποχρέωση και αποδέχεται ότι δε θα χρησιμοποιεί το www.sport-style.gr  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δε δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Η εταιρεία επιμελείται καθημερινώς για την ορθή και ακριβή δημοσίευση όλων των πληροφοριών που αφορούν τα προϊόντα που προωθεί και προβάλει από το www.sport-style.gr . Η εταιρεία μας πάντως δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο της λειτουργίας του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος, στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως ενδεικτικά την αναγραφόμενη τιμή, τη διαθεσιμότητα, τη φωτογραφία, το είδος, κλπ) που μπορεί να οφείλονται ενδεικτικώς σε τεχνολογικές αστοχίες και λάθη, τυπογραφικά ή/και «ανθρώπινα» λάθη ή/και λανθασμένες πληροφορίες από τους προμηθευτές έστω και από αμέλειά της.
Παρακαλούμε, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε σφάλμα πριν ή/και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να μας αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2463054046. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφόσον διαπιστώσετε σφάλμα σας καλούμε να μην προχωρείτε στην αποστολή αιτήματος παραγγελίας πριν την ειδοποίηση της εταιρείας μας για την αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος.
Η εμπορική στρατηγική της εταιρείας μας και η τιμολογιακή πολιτική της εναρμονίζονται πλήρως με τις διατάξεις περί προστασίας του ανταγωνισμού. Για το λόγο αυτό μπορεί οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται στο www.sport-style.gr  να διαφέρουν από άλλα όμοια προϊόντα που πωλούνται σε άλλα σημεία πώλησης, αφού η εταιρεία μας προβαίνει κατά καιρούς σε προσφορές προϊόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες οποτεδήποτε το κρίνει απαραίτητο για την προσφορότερη επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.
Η εταιρεία μας έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να μεταβάλει την τιμή οποιουδήποτε προϊόντος, οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Το σύνολο του περιεχομένου του www.sport-style.gr  αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης ημεδαπής και διεθνούς νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ενδεικτικώς αναφέρονται τα κείμενα, τα πάσης φύσεως αρχεία, σήματα/λογότυπα, η μορφή (lay – out) του  www.sport-style.gr  τα προγράμματα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, κλπ. Δεν αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας πνευματικά δικαιώματα τρίτων όπως π.χ. συνεργατών, συνεργαζόμενων φορέων κ.λπ..
Απαγορεύεται ρητώς η εν όλο ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, μεταποίηση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας. Η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που προκληθεί σε αυτήν.
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια, είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο www.sport-style.gr   καθώς και την τροποποίηση των στοιχείων αυτών οποτεδήποτε επιθυμεί με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών – καταναλωτών – μελών του «www.sport-style.gr  », οι οποίοι και αποδέχονται ανεπιφύλακτα την ανωτέρω δυνατότητα της εταιρείας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.